Company Logo

Menaxhere (F)

Prishtine 25.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Asistent/e i Shitjes

Prishtine 25.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Call for Applications for External Evaluation

Prishtine 01.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Android Senior Developer (m/w/d) (100%)

Prishtine 24.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Junior Recruiter

Prishtine 24.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Full Stack Developer / Data Analyst

Prishtine 23.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Agjent/e të Shitjes (2) (Gjuhë Suedeze)

Prishtine 25.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

puno online

Gjakovë 29.Feb.2024 Shitje
Company Logo

Recepsioniste

Fushe Kosove 29.Feb.2024 Hoteleri dhe Turizem
Company Logo

Pirunist

Lipjan 23.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Zyrtar/e për Administratë, Hulumtues/e dhe Organizator/e i/e Komunitetit

Prishtine 05.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Analist Kreditor për Mikro dhe NVM

Disa lokacione 01.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Menaxher i Eksperiencës me Klient

Therandë 02.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Teller

Therandë 04.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Konsulente në Agjension Udhëtimi

Prishtine 01.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Zyrtar/e për Shërbime Studentore

Prishtine 24.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Udhëheqës/e i/e Sektorit të Sigurimit Fizik të Objekteve

Prishtine 24.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Zyrtar Administrativ në UVP

Prishtine 24.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Menaxher, Agjent i Shitjes, Shofer, Depoist

Prishtine 24.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Product Designer

Prishtine 24.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Vende të lira pune (12)

Prishtine 16.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Legal Specialist

Prishtine 09.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Financial Accountant

Prishtine 04.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Medical Representative (M/F)

Prishtine 16.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Thirrje për Trajner/e

Prishtine 13.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Menaxher/e Key Account

Gjithë Kosovën 24.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Office Manager

Prishtine 09.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Punëtor në Autolarje

Prishtine 24.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Menaxher i Zbatimit të Rregullave (Compliance Manager)

Prishtine 09.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Shofer (Kategoria C, B) (2), Punëtor në Depo (3)

Fushe Kosove 24.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Përkthyes në Gjuhën Turke

Prishtine 15.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Vende të lira pune

Disa lokacione 24.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Shef i Panaterisë

Prishtine 01.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Zyrtar për Transport dhe Logjistikë

Prishtine 04.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Accounts Payable Accountant

Prishtine 04.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Zyrtar/e për Administratë dhe Financa

Prishtine 08.Mar.2024 Administrate
Company Logo

Asistente të Kontabilitetit

Prishtine 09.Mar.2024 Kontabilitet & Financa
Company Logo

Agjentë të thirrjeve

Prishtine 24.Mar.2024 Call Center
Company Logo

Bëhu Social Media Manager

Prishtine 24.Mar.2024 Marketing dhe Reklamim
Company Logo

Kurs profesional online për “Full-stack development” me mundësi internshipi dhe punësimi në përfundim

Tirane 01.Apr.2024 Teknologji Informative - IT
Company Logo

Infermier, Laborant

Disa lokacione 16.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Experienced Java Developers

Prishtine 04.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Agjent i Shitjes në Teren

Prishtine 23.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Agjent/e i/e Shitjes

Ferizaj 21.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Shitës Ambulantiv

Prishtine 18.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Infermier/e (Gjermani)

Prishtine 23.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Konsulent/e i/e Shitjes

Prishtine 23.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Specialist / Zyrtar për Raportim Financiar (m/f)

Prishtine 01.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Asistent Projekti

Mitrovicë e Veriut 01.Mar.2024 Kosova Job
Company Logo

Kontabilist/e

Prishtine 24.Mar.2024 Kosova Job